Testimonial van een Switcher

Toine Klaassen (51) heeft de afgelopen 26 jaar veel ervaring opgedaan met verschillende aspecten van de mondzorg: als behandelaar, als eigenaar van een mondzorgpraktijk en als onderdeel van een mondzorg keten.

Toine werkt al vanaf het begin met Salusys (toen nog Protas). Het gaf meer flexibiliteit voor zijn groeiende bedrijf met meerder vestigingen en kamers en diverse medewerkers met een koppeling naar tandheelkunde.  Met Flexdata heeft hij intensief samengewerkt op het gebied van het inrichten van de huidige dynamische werkstukken, de werking van Salusys, koppeling met zorgverzekeraars, tandtechniek en uitbreiding naar de gehele mondzorg.

De overstap

Toen de praktijken en het lab onderdeel werden van de keten Dentconnect is de overstap gemaakt van Salusys naar Exquise. Het overzetten van gegevens is soepel verlopen en naast het wennen aan het programma waren er geen problemen. Exquise sloot veel beter aan bij de wensen van het mondzorgteam. De koppeling naar Qbridge werkte goed, maar had nog wel enige aanpassing nodig zodat communicatie en koppeling beter werkte. Aan deze verbetering is hard gewerkt met de input van een aantal klanten.

Tandtechnisch laboratorium

Onlangs is Toine weer een nieuwe praktijk gestart en een eigen tandtechnisch laboratorium. Een lab waar ook voor collega labs en TP praktijken gewerkt wordt. Ze hebben wederom gekozen voor Exquise Next Generation, Cloud-based waardoor geen lokale server met enorme opslagcapaciteit nodig is. Het is veilig en we kunnen vanaf overal erbij. Qbridge is ingericht zoals ook bij Salusys mogelijk was. Dynamische werkstukken, koppeling naar maximumtarieven per zorgverzekeraar met automatische correctie. Instellen van UPT% per verzekeraar.

Het switch advies van Toine Klaassen:

“Ik zou Exquise Next Generation in combinatie met Qbridge graag willen adviseren aan elke medewerker in de mondzorg, toch zeker aan de tandprotheticus. Dit doe ik niet enkel vanuit de gedachte dat dit programma nu goed werkt maar ook vanuit de gedachte dat ik verwacht dat de toekomstige tandprothetische praktijk er heel anders uit gaat zien en er veel meer mondzorg aan de praktijk zal worden toegevoegd. Hierop is Vertimart goed voorbereid en hoef je niet, nogmaals, te switchen. De toekomst van de mondzorg, ook die van de tandprotheticus gaat er anders uitzien. Maak met die gedachte nu al een juiste keuze wat betreft de software.”