Services

Zoveel meer dan alleen software

Naast Salusys biedt Flexdata ook diverse aanvullende diensten en koppelingen met verschillende platforms.

Pien uitproberen

Nieuwsgierig geworden naar de functies van Pien?

Wilt u Pien eens vrijblijvend uitproberen? Neem dan contact met ons op! Naast een demo op afstand of op locatie, kunnen we u als Salusys gebruiker tijdelijk toegang geven om Pien uit te proberen binnen uw eigen, vertrouwde pakket.

Aanvragen

Hardware en systeembeheer

Voor hardware oplossingen werken we nauw samen met een aantal partners. Deze partners hebben alle kennis en kunde in huis om u verder op weg te helpen. Zo bundelen we onze krachten en kunnen we u een optimale dienstverlening bieden. Een win-win situatie dus! Zonder moeite ontzorgen onze partners u en bent u verzekerd van de beste hardware en systeemonderhoud. Wilt u meer weten over onze partners? Bekijk onze Partner pagina.

Partner pagina

Factoring koppeling via Infomedics

Door software en factoring in één product te combineren, ontstaat een nieuwe standaard in praktijksoftware. U registreert en wij doen de rest. De vergoedingen verschijnen vanzelf op uw rekening én u weet zeker dat u optimaal en compliant heeft gedeclareerd. Declareren vanuit uw software scheelt u op twee plekken inloggen voor inzicht en maakt uw financiële administratie heel eenvoudig.

Tegelijkertijd scheelt factoring via Infomedics u veel werk. Taken als onderstaande nemen wij zonder problemen van u over!

  • Het controleren van de status van een debiteur;
  • Het verwerken van retourinformatie van een verzekeraar;
  • Contact met patiënten n.a.v. verstuurde rekeningen.

We hanteren speciale tarieven voor klanten van Flexdata of Infomedics. Gebruik maken van de factoring dienstverlening van Infomedics of de Salusys softwareoplossing van Flexdata is daardoor nog nooit zo voordelig geweest! Wij brengen uiteraard graag vrijblijvend een voorstel aan u uit.

Salusys in de Cloud

Waar en wanneer u wilt gebruik maken van Salusys? Dat kan met onze cloud-oplossing! U kunt Salusys dan gebruiken op elke locatie, zolang er maar internet is. Wel zo handig als u thuis nog even iets wil aanpassen of op locatie een patiënt behandelt. Bovendien is werken in de cloud extra veilig.

Goed om te weten dat Salusys wordt geïnstalleerd op het “Microsoft Azure” platform. Om deze installatie mogelijk te maken, zal Flexdata een account voor u aanmaken.