We take care of IT

Wij regelen het! Samen met ruim 10 collega's staan wij iedere dag klaar om uw praktijk zo goed mogelijk te ondersteunen met onze systemen. Salusys staat garant voor een flexibele en moeiteloze declaratie van al uw werkstukken.
Contact opnemen

Samenwerking Flexdata & Infomedics

Sinds oktober 2019 is Flexdata onderdeel van Infomedics

Infomedics is de partner voor de 1e lijns extramurale zorgaanbieders (in de mondzorg, paramedische zorg, de farmacie, GGZ, MSZ en hulpmiddelen) om de facturering en het debiteurenbeheer uit handen te nemen. Infomedics helpt u de door u geleverde zorg zo snel en efficiënt mogelijk om te zetten in geld. Infomedics heeft meer dan 250 medewerkers en een omzet van meer dan €60 miljoen. Aandeelhouder is HAL Investments, een investeringspartij met een lange termijn horizon.

Infomedics is een solide – volledig privacy proof – IT gedreven organisatie met meer dan 8.500 aangesloten zorgaanbieders met één doel: het realiseren van zorgeloze zorg.

Samenwerken met Flexdata biedt u dus continuïteit, veiligheid en de zekerheid die u van een softwareleverancier mag verwachten. En dat is belangrijk, want het gebruik van ons softwarepakket Salusys ontzorgt u op de belangrijkste aspecten van uw zorgverlening.

Ook voor u als tandprotheticus kan Infomedics van toegevoegde waarde zijn. Infomedics heeft tenslotte veel ervaring in het snel en efficiënt verwerken van declaraties voor tandartsen, mondhygiënisten en orthodontisten. Bent u benieuwd naar de dienstverlening van Infomedics?

Ga naar infomedics.nl

 

Werken bij Flexdata

Versterk ons team met jouw talent! Bij Flexdata werken we met een enthousiast en ambitieus team. We doen het samen! Op dit moment staan er geen vacatures open bij Flexdata.

Bij Infomedics zijn we altijd op zoek naar nieuwe collega’s. Bekijk alle vacatures bij Infomedics! Mogelijk zit daar een geschikte functie tussen. Doordat we onderdeel van Infomedics zijn, hebben we alle vacatures samengevoegd:

Bekijk alle vacatures op infomedics.nl