De overstap maken naar nieuwe praktijksoftware

Mogelijkheden

Hieronder vindt u een overzicht van de verschillen tussen de software pakketten van Vertimart en Flexdata.
MIgratieafspraak maken

Pakketten vergelijken

Salusys versus Exquise Next Generation plus Qbee

Praktijksoftware vergelijken

De praktijksoftware van Vertimart kan bijna hetzelfde als de praktijksoftware die u van Flexdata gewend bent. Sommige dingen kunnen beter en sommige dingen moeten anders. Wij zijn er van overtuigd dat u bij Vertimart in de juiste handen terecht komt.

Hieronder ziet u welke functionaliteiten allemaal in de oplossingen van Vertimart aanwezig zijn, of welke op een iets andere manier werken dan u gewend bent. Ook kunt u zien hoeveel voordeliger u uit bent ten opzichte van uw Salusys-abonnement, afhankelijk van uw contract en aantal werkplekken.

Welke migratiemogelijkheden zijn er?

Hieronder bieden wij u, in samenwerking met de betreffende partijen, de volgende mogelijkheden aan:
Exquise Next Generation
Wij kunnen u tegen zeer gunstige voorwaarden een soepele overstap laten maken naar Exquise Next Generation en Qbee. De overstap naar Vertimart betekent voor u een overgang naar een stabiele en professionele partner.

U kunt gebruik blijven maken van het vertrouwde systeembeheer en team! Bovendien is de praktijksoftware goedkoper. Met deze overgang bent u verzekerd van de nieuwste generatie “state-of-the-art" software die intuïtief, toekomstbestendig, flexibel en veilig is.

Meer dan 3.000 praktijken maken dagelijks gebruik van Exquise waaronder ook Tand Prothetische Praktijken.
MIgratieafspraak
TSE
Het ONT-pakket is software van TSE en is geschikt voor tandprothetische praktijken van groot én klein formaat.

Dankzij meer dan 35 jaar aan ontwikkeling is het uitgegroeid tot een modern, veilig en stabiel softwarepakket. Het maken van (Wlz) declaraties is eenvoudig en doordat de software naar wens in te richten is, is de gebruiksvriendelijkheid uitstekend. Bovendien kunnen óók tandartsen, mondhygiënisten en implantologen werken met het ONT-pakket en voor tandtechnici is zelfs een compleet ordersysteem beschikbaar!

De vele mogelijkheden en naadloze conversie van de data van Salusys heeft vele praktijken al overtuigd om de overstap naar TSE te maken. Ervaar ook de prettige, persoonlijke support van TSE en bel 053 – 477 7786!
Migratieafspraak

Veelgestelde vragen rondom deze migratie

We begrijpen dat de overstap van Salusys naar Exquise Next Gen vragen bij u oproept. Hieronder vindt u een aantal veelgestelde vragen en antwoorden.

Let op! Deze informatie vullen wij geregeld aan.

Waarom wordt de ondersteuning van praktijksoftware Salusys beeindigd?

Na zorgvuldige overweging hebben we besloten om de ondersteuning van Salusys per 31 december 2024 te beëindigen. We begrijpen dat Salusys een trouwe gebruikersgroep heeft opgebouwd, en we waarderen uw langdurige steun aan ons product. De reden achter deze beslissing is dat de kosten voor het onderhouden en ondersteunen van Salusys niet langer in verhouding staan tot de inkomsten.

 

Wat zijn de (financiele) consequenties voor mij?

U moet op zoek naar een nieuw softwarepakket en hier boven geven wij u informatie over de migratie naar Exquise Next Generation (modules en prijs). Wilt u meer weten over het ONT pakket van TSE dan kunt u contact opnemen met TSE. Daarnaast zal de softwaremigratie zelf meerdere dagen in beslag nemen. U hoeft uw praktijk niet te sluiten. U kunt uw vertrouwde Flexdata systeembeheer behouden.

 

Waarom wordt Exquise Next Generation de toekomst?

We gaan inzetten op één state-of-the-art platform waarbij Exquise Next Gen de basis zal zijn. Exquise Next Generation is actueel in technologie waardoor het toekomstbestendig en intuïtief is. De voordelen van de cloud ten opzichte van een on-premise installatie zijn groot. Ze dragen bij aan een verbeterde beveiliging, professioneler beheer, ontzorging van de praktijk en lagere kosten.

Wat zijn de verschillen tussen Exquise Next Generation en Salusys?

Het overzicht met verschillen tussen Salusys aan de ene kant en Exquise Next Generation plus Qbee aan de andere kant is te vinden onder het kopje “migratiemogelijkheden” op deze website.

Hoe moet ik naar een ander pakket migreren?

Via de knop “plan een migratie” kunt u contact opnemen met Vertimart of TSE om uw migratie in te plannen. Voor een zorgvuldige overweging verwijzen wij u graag naar de sectie “migratiemogelijkheden” en/of “bijeenkomsten” waar u meer informatie kunt vinden over de overstap naar Vertimart’s Exquise Next Generation.