Migratie events

Lorem ipsum solar dolet pir captcha lorem cacha. Lorem ipsum solar dolet pir captcha lorem cacha.
Dit is een link

Wat biedt Salusys?

Volledig schaalbaar

Salusys ondersteunt u in de breedste zin van het woord: uw bedrijfsprocessen zijn gemakkelijk toegankelijk en of u nu één vestiging hebt of onderdeel bent van een keten: Salusys is volledig schaalbaar en groeit naadloos mee met de ontwikkelingen binnen uw organisatie.

Centrale database

Salusys heeft een centrale database en vanuit daar worden alle (zorg)disciplines binnen uw vestiging(en) ondersteund. Met als groot voordeel dat u realtime management informatie tot uw beschikking heeft. Om gebruik te maken van Salusys neemt u een licentie af bij Flexdata. Deze licentie biedt de mogelijkheid het pakket te gebruiken en is uit te breiden met de ondersteuning of modules die u nodig heeft.

Modulair systeem

Salusys is een modulair systeem. Waarin onze basislicentie al een volledige automatisering biedt voor uw praktijk. Deze kunt u naar wens uitbouwen met modules die u ondersteunen bij het inrichten van uw additionele bedrijfsprocessen. Zo is Salusys helemaal naar uw zin in te richten!

Bekijk alle modules

Waarom werken met Salusys?

Flexdata biedt niet alleen software aan voor tandprothetici. Maar ook aan tandartsen, mondhygiënisten of bijvoorbeeld tandtechniekers. Verder biedt Salusys een zeer uitgebreide oplossing voor mondzorg aan WLZ-cliënten. Werken met Salusys heeft vooral veel voordelen:
Real-time
Real-time inzicht in de resultaten van uw vestiging(en).
Eenvoudig
Gemakkelijk registreren met de eenvoudige en dynamische werkstukkenmodule.
Overzichtelijk
In één oogopslag een overzicht van de kosten per werkstukonderdeel.

Géén drempel om de (over)stap te maken!

Met de komst van het nieuwe licentiemodel is er geen financiële drempel om de keuze voor Salusys te maken.

✔ Slechts éénmalig kosten voor de inrichting en training
✔ Maandelijks een tarief per gebruiker
✔ Géén extra maandelijkse bijdrage voor additionele modules

In- of overstappen is zo geregeld! ​

Wij zorgen voor de inrichting van de software. Met onze (digitale) training begeleiden we u door de verschillende functionaliteiten van Salusys. ​