Factoring binnen Salusys

Na de succesvolle integratie van Pien binnen Salusys kunnen we u met trots mededelen dat de eerste stap naar integratie van factoring via Infomedics nu ook een feit is! Hierdoor is het indienen van uw factoringbestand niet langer een handmatig proces en krijgt u debiteur- en factoring informatie inzichtelijk binnen Salusys.

Van A tot Z ontzorgd
Door software en factoring in één product te combineren ontstaat een nieuwe standaard in praktijksoftware. Waarom nog langer een gescheiden proces, wanneer het combineren voor de hand liggend is en voor enorme voordelen zorgt? First-time-right declareren! U registreert de behandeling en wij doen de rest. De vergoedingen verschijnen vanzelf op uw rekening én u weet zeker dat u optimaal en compliant heeft gedeclareerd.

Hoe werkt Infomedics factorin binnen Salusys?

Vanuit het ‘declaratie & factoring’-scherm wordt uw declaratie direct aangeleverd bij Infomedics. Vervolgens wordt met één muisklik duidelijk of het gehele factoringbestand correct is ingediend, en daarnaast ook of het geaccepteerd wordt of (gedeeltelijk) wordt afgewezen. Hierdoor hoeft u niet meer op twee plekken in te loggen voor inzicht en wordt uw financiële administratie heel eenvoudig.

Dit mag u nog verwachten! 
Uiteraard gaan we door met het optimaliseren en integreren van Infomedics factoring binnen Salusys. Hiermee maken we uw financiële administratie makkelijk, eenvoudig en sluitend.